דף הבית >> תוספות מתאבנים ושונות >> סיגרים שמנמנים במילוי תפו"א
 
סיגרים שמנמנים במילוי תפו"א 
 

כ- 15 עלי סיגר

המצרכים למילוי

5 תפו"א גדולים קלופים ופרוסים לפרוסות
2 בצלים בינוניים קצוצים
4 כפות שמן
½ צרור כוסברה / פטרוזיליה קצוצה
½ כפית כורכום
פלפל שחור (בנדיבות)
מלח

אופן ההכנה

מבשלים את תפו"א ומועכים לפירה.
מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן להזהבה.
מערבבים את הבצל המטוגן כולל השמן עם הפירה מוסיפים את שאר
המצרכים ומערבבים לעיסה אחידה.
טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

לאחר שהמילוי התקרר לוקחים מילוי (בנדיבות) מגלגלים לגליל ומניחים כ- 4 ס"מ מקצה
העלה הקרוב אלינו משאירים שוליים בצדדים.
מקפלים את הקצה על המילוי מקפלים את השוליים כלפי פנים ומתחילים לגלגל
לכיוון הקצה השני.
את הקצה מורחים "בדבק קמח" (תערובת של קמח ומים) וסוגרים.

מטגנים בשמן עמוק חם (כ- 5 ס"מ גובה).


* ניתן כמובן להכין סיגרים דקים מחצי עלה סיגר.

קישור למתכון עם ערכים תזונתיים : כאן

 

 

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים