½ קילו קמח
½ כוס חלב פושר
20 גרם שמרים יבשים
80 גרם סוכר
1 כפית מלח
2 ביצים
100 גרם חמאה רכה
לשים את כל מצרכי הבצק במיקסר 10 דקות
מתפיחים עד הכפלת הנפח או לילה (9-12 שעות) במקרר .
מילוי
100 גרם חמאה מומסת
סוכר חום לפיזור על העלה
קינמון לפיזור על העלה
אופן ההכנה
מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים ומרדדים כל עלה למלבן מורחים את העלה בחמאה מומסת,
מפזרים מעל סוכר חום וקינמון מגלגלים לרולדה וחותכים לסינרולים בעובי של 4-5 ס"מ,
מורחים את הסינרולים בביצה ומתפיחים כ- 40 דקות.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות כ- 15-20 דקות.
* יוצאים 2 מגשים אפיתי אותם יחד בטורבו.
לאחר האפייה מורחים את הסינרולים בסירופ סוכר.
סירופ סוכר
½ כוס סוכר
½ כוס מים
¼ כוס ברנדי (לא חובה)
מרתיחים את הכל יחד 5 דקות ומורחים סירופ חם על סינרולים חמים.