8 פלפלים מתוקים (אדומים, ירוקים)
10 פלפלים חריפים פרוסים לעיגולים (מי שלא אוהב חריף אש להפחית)
כף שום כתוש
6-5עגבניות אדומות גדולות מגוררות
½ כוס שמן
מלח
פפריקה מרוקאית מתוקה
אופן ההכנה
יוצקים למחבת עמוקה את השמן מוסיפים את הפלפלים והשום ומטגנים כרבע שעה
עד שהפלפלים מתרככים.
מוסיפים למחבת את העגבניות והתבלינים וממשיכים לבשל כשעה.
במידה ורוצים חריף יותר ניתן להוסיף פפריקה חריפה או פלפל סודני.
שימושים
* כסלט חריף (כמו מטבוחה) * רוטב לפיצה * בסיס להכנת שקשוקה