דף הבית >> תוספות מתאבנים ושונות >> סלקים אפויים
 
סלקים אפויים / אילנד
 

במקום לבשל את הסלקים נסו לאפות אותם הרבה יותר טעים

אופן ההכנה

מחממים תנור ל 190 מעלות

מניחים את הסלקים (רצוי קטנים) עם הקליפה בתבנית מרופדת בנייר אלומיניום

מזליפים עליהם שמן זית, 2 כפות מים לכל סלק, מלח, פלפל שחור גרוס

וכמה ענפי טימין.

אוספים את ניר האלומיניום מעל הסלקים מהדקים לאטימה ואופים כ- 90 דקות.
 

 

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים