דף הבית >> מאפים מלוחים ופשטידות >> סמבוסק גבינה
 
סמבוסק גבינה
 

המצרכים לבצק

6 כוסות קמח (840 גרם)
100 גרם מרגרינה / חמאה מומסת
2 כפות שמרים יבשים
1 כפית מלח
כ- ½ 1 - 2 כוסות מים פושרים (כמה שנכנס)

מילוי גבינה

500 גרם גבינה בולגרית מגוררת
2 ביצים

אופן ההכנה

לשים את כל המצרכים לבצק נעים ללישה ומניחים להתפחה עד להכפלת הנפח כשעה.
לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק ל- 15-20 כדורים משטחים כל כדור עם היד לעיגול
בעובי כ- 3 מ"מ, מניחים בכל עיגול כף גדושה של מילוי וסוגרים לסמבוסק.
מניחים את הסמבוסקים בתבנית על נייר אפייה מורחים בביצה טרופה
ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 30 דקות.


* ניסיתי גם חמאה וגם מרגרינה לטעמי עם מרגרינה יותר מוצלח.
* המתכון מבוסס על מתכון של פסקל פרץ - רובין.

 

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים