3 כוסות שיבולת שועל (קוואקר מהיר הכנה)
½ כוס סוכר חום
½ כוס שמן קנולה/סויה
2 ביצים
קורט מלח
150 גרם תוספות לבחירה
(תמרים, חומציות, צימוקים, אגוזי מלך, קוקוס קלוי, שקדים, פיסטוקים...)
אופן ההכנה
מערבבים את כל המצרכים בקערה גדולה לתערובת אחידה.
משטחים את התערובת בתבנית (20*30) משומנת.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20 דקות.
לאחר האפייה חותכים את המשטח לקוביות / מלבנים בגודל הרצוי.
* ניתן במקום משטח להכין כעוגיות בודדות.
בעזרת כף מניחים גבשושית על ניר אפייה שהונח בתבנית גדולה.