מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב מוסיפים את החלמונים והקמח
לסירוגין ומקפלים לתוך הקצף.
מחלקים את העיסה ל- 3 חלקים
חלק ראשון (תחתית)
משטחים 1/3 מכמות העיסה בתבנית מס' 26 מרופדת בניר אפיה, אופים בתנור
שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 10-15 דקות עד שהחלק העליון מזהיב מעט.
מוצאים את התבנית ומורידים את הטמפ' ל- 160 מעלות.
חלק שני (אמצעי)
½ 2 כפות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
750 גרם גבינה לבנה (5% או 9%)
גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
1/3 עיסת העוגה
מערבבים לפי הסדר עם 1/3 מעיסת העוגה לתערובת אחידה יוצקים על התחתית
האפויה ומשטחים.
חלק שלישי (חלק עליון)
יוצקים מעל את ה- 1/3 האחרון של עיסת העוגה משטחים ואופים ב- 160 מעלות
45-55 דקות עד שהעוגה מזהיבה.
מוציאים את העוגה מהתנור מכבים וסוגרים את דלת התנור כדי לשמור על חום התנור.
מערבבים לעיסה אחידה יוצקים על העוגה משטחים ומחזירים לתנור
המכובה ל- 10 דקות, מוצאים מקררים ומכניסים למקרר ל- 4-5 שעות.
* את העוגה ניתן לשדרג עם מגוון אפשרויות:
באמצע על התחתית אפשר לפזר פירות משומרים כמו אננס, פירות יער ועוד
על החלק העליון אפשר להכין עם ציפוי בלי ציפוי אפשר לפזר חתיכות אננס,
אפרסקים, משמש,קיווי, אגוזים …כיד הדמיון.