250 גרם ביסקוויטים פתי בר (נשאר עודף)
500 גרם גבינה 9%
2 שמנת מתוקה
¾ כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
אופן ההכנה
מערבבים את הגבינה עם הסוכר וסוכר הווניל
מקציפים את השמנת מתוקה ומאחדים עם הגבינה
מרטיבים את הביסקוויטים במעט חלב ומסדרים שכבה בתבנית
מניחים מעל מחצית מקרם הגבינה מעל שוב שכבה של ביסקוויטים
ומעל את המחצית השנייה של הקרם.
מעל ניתן לגרר שוקולד מריר או להניח תותים או פרי אחר.
* בחלב שטבלתי את הפתי בר הוספתי פינה קולדה
1/3 כוס חלב + 1/3 כוס פינה קולדה.
* לפני ההגשה רצוי לקרר את העוגה כמה שעות במקרר להתייצבות.