3 ביצים
3 שקיות סוכר וניל
1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
¼1 כוסות קמח תופח
¼1 כוסות סוכר
½ כוס שמן
לפיזור
קינמון
פקאן קצוץ
סירופ מייפל למזיגה על העוגה בצאתה מהתנור.
אופן ההכנה
מערבבים את כל המצרכים לפי סדר כתיבתם.
יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק גדולה (לא חד פעמית) משומנת
או 2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות. מפזרים מעל קינמון ואגוזי פקאן קצוצים.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 30 דקות עד שהעוגה מזהיבה
וקיסם שננעץ בתוכה יוצא יבש.
בצאתה מהתנור יוצקים על העוגה בנדיבות (½- ¾ כוס) סירופ מייפל עד שנספג.
* ניתן להחליף את המייפל בסילאן לטעמי טעים יותר. * את הפקאן ניתן להחליף באגוזי מלך/פיסטוקים. * לגיוון אפשר להוסיף לעוגה 4 תפוחי עץ חתוכים לקוביות יוצא מעולה.