דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> עוגת סולת
 
עוגת סולת
 

המצרכים

4 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס סוכר
100 גרם קוקוס
1 כוס סולת
1 כוס קמח תופח
כף תמצית שקדים

אופן ההכנה

מערבבים את כל המצרכים לעיסה אחידה
יוצקים לתבנית מרובעת/מלבנית בינונית
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 30 דקות

יוצקים את הסירופ על העוגה בצאתה מהתנור.

סירופ

½ 1 כוסות סוכר
2 כוסות מים
3 כפות מי זוהר (או 4 טיפות תמצית ורדים)

בעוד העוגה נאפת בתנור מבשלים את הסירופ כ- 20 דקות
את מי הזוהר מוסיפים בסוף הבישול.
 

 
הורדת קובץ להדפסה



 

 
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים