| דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> עוגת סולת |
|
עוגת סולת |
|
|
המצרכים
4 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס סוכר
100 גרם קוקוס
1 כוס סולת
1 כוס קמח תופח
כף תמצית שקדים
אופן ההכנה
מערבבים את כל המצרכים לעיסה אחידה
יוצקים לתבנית מרובעת/מלבנית בינונית
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 30 דקות
יוצקים את הסירופ על העוגה בצאתה מהתנור.
סירופ
½ 1 כוסות סוכר
2 כוסות מים
3 כפות מי זוהר (או 4 טיפות תמצית ורדים)
בעוד העוגה נאפת בתנור מבשלים את הסירופ כ- 20 דקות
את מי הזוהר מוסיפים בסוף הבישול.
|
|
|
|
|
|
| | | |
|
|
|