מקצפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב מוסיפים את שאר המצרכים ומערבלים
על מהירות נמוכה לעיסה אחידה.
יוצקים לתבנית 26 מס' ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות
כ- 30 דקות. בודקים עם קיסם שהעוגה מוכנה.
עוגות ספוג / טורט בדרך כלל משמשות בסיס לעוגות קרם.
אחרי שהעוגה מתקררת חוצים את העוגה מרטיבים את שני החצאים
(יין, מיץ תפוזים, קוניאק....)
מכינים קרם או קצפת מורחים חצי על חלק התחתון וחצי על החלק העליון ומקשטים.
* אני אוהבת שילוב של ריבת חלב וקצפת / קרם וניל / גבינה בשילוב פרי.