בתבנית קפיצית מס' 28 משטחים 2/3 מכמות הבצק את ה- 1/3 הנותר
שולחים לאפסון במקפיא.
מורחים את הריבה על הבצק שבתבנית ומעל מפזרים את פירורי הביסקוויט / הלחם.
את התבנית מכניסים למקרר עד גמר ההכנות.
פירות
קולפים את הפירות (לא חובה) חותכים לקוביות ומניחים על הבצק
(עד כאן אין סוכר זו לא טעות).
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב מוסיפים את האינסטנט
פודינג ווניל ומקציפים יחד עוד כמה דקות.
מורחים את הקצף על הפירות ומעל מגרדים בפומפייה גסה את הבצק
שאפסנו בפריזר.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 50 דקות.
* ניתן לאפות בתבנית מס' 26 - העוגה יוצאת גבוהה מאוד. * ניתן לנצל פירות רכים שלאכילה כבר לא כל כך טובים.