דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> עוגת פירות ביתית
 
עוגת פירות ביתית / לארה
 

המצרכים

בצק

4 חלמונים
200 גרם חמאה
350 גרם קמח תופח

לשים את מצרכי הבצק לבצק אחיד. (אפשר במעבד מזון)

מעל הבצק

4 כפות ריבה + 4 כפות פירורי ביסקוויט / פירורי לחם עם כף סוכר דמררה וכפית קינמון
1 ק"ג פירות העונה חתוכים לקוביות
(תפוחים, אגסים, שזיפים, נקטרינות, אפרסקים, מנגו, ענבים, דובדבנים...)
4 חלבונים
¾ כוס סוכר
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה

בתבנית קפיצית מס' 28 משטחים 2/3 מכמות הבצק את ה- 1/3 הנותר
שולחים לאפסון במקפיא.
מורחים את הריבה על הבצק שבתבנית ומעל מפזרים את פירורי הביסקוויט / הלחם.
את התבנית מכניסים למקרר עד גמר ההכנות.

פירות

קולפים את הפירות (לא חובה) חותכים לקוביות ומניחים על הבצק
(עד כאן אין סוכר זו לא טעות).
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב מוסיפים את האינסטנט
פודינג ווניל ומקציפים יחד עוד כמה דקות.
מורחים את הקצף על הפירות ומעל מגרדים בפומפייה גסה את הבצק
שאפסנו בפריזר.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 50 דקות.

* ניתן לאפות בתבנית מס' 26 - העוגה יוצאת גבוהה מאוד.
* ניתן לנצל פירות רכים שלאכילה כבר לא כל כך טובים.

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים