לשים את המצרכים לבצק אחיד (אפשר במעבד מזון) 2/3 משטחים
בתבנית בגודל 32*22 את ה- 1/3 הבצק הנותר משטחים בתבנית
קטנה יותר להכנת הפרורים.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד השחמה בהירה כ- 15 דקות.
המצרכים לקרם
½1 מרגרינה (לא להחליף לחמאה- לא מוצלח במקרה הזה)
½1 כוסות סוכר
4 ביצים
4 כפיות נס קפה
2 שמנת חמוצה
אופן ההכנה
מכניסים את כל המצרכים מלבד השמנת לבלנדר ומקציפים עד שהקרם
חלק כ- 10 דקות כשהקרם חלק מפסיקים את פעולת הבלנדר מוסיפים
את השמנת ובוחשים ידנית עד שהקרם אחיד.
יוצקים את הקרם על תחתית הבצק האפוי ומעל מפוררים את שארית
הבצק שאפינו בנפרד.
העוגה חייבת להיות במקרר לפחות 24 שעות לפני ההגשה רצוי אפילו יותר.