200 גרם אגוזי מלך שלמים (אפשר לגוון עם פיסטוק, שקדים, פקאנים..)
200 גרם צימוקים (אפשר לגוון בתערובת פירות יבשים קצוצים גס)
6 כפות סוכר
6 כפות קמח
2 ביצים
אופן ההכנה
מערבבים את כל המצרכים יחד
יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק (לא משומנת)
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 30-40 דקות
מכניסים למקפיא לשעה מוציאים ופורסים לפרוסות דקיקות.
מאפסנים בקופסה או במקפיא.
* העיסה נראית כמו יציקה ככה זה צריך להיות. * למרקם קריספי כמו ביסקוטי לאחר הפריסה לסדר בתבנית ולהחזיר
לתנור שחומם מראש ל- 150 מעלות ל- 15-20 דקות.