דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> עוגת קוקוס שוקולד
 
עוגת שוקולד קוקוס / מרים בנימין ז"ל
 

שלב א

200 גרם מרגרינה / חמאה
100 גר' שוקולד
4 כפות קקאו
1 כוס סוכר
¾ כוס מים

מבשלים הכל יחד ומשאירים בצד כוס לציפוי

שלב ב

5 חלמונים
1 כוס קמח
שקית אבקת אפיה (10 גרם)
½ כוס מים

מוסיפים לתערובת השוקולד לאחר הורדת הכוס לציפוי

שלב ג

5 חלבונים
½ כוס סוכר
150 גר' קוקוס

להקציף חלבונים תוך כדי הוספת הסוכר בהדרגה
כשהקצף יציב מקפלים פנימה את הקוקוס בעדינות ללא הקצפה

ההרכבה

משמנים תבנית מס' 26 יוצקים לתוכה מחצית מתערובת השוקולד משטחים מעל
בעדינות את קצף הקוקוס ומכסים במחצית השנייה של תערובת השוקולד
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כחצי שעה.
מוצאים את העוגה מהתנור ומיד יוצקים עליה את סירופ השוקולד שהשארנו בצד.

העוגה הכי טעימה בטמפ' החדר בחורף אפשר להשאיר בחוץ בקיץ לשמור במקרר

---
את המתכון לעוגה המעולה הזו קיבלתי מביתה סיגל שהיא חברה שלי לעבודה
לשמחתי זכיתי להכיר את אימה אישה שמתאהבים בה ממבט ראשון.
אני מרגישה שזו זכות בשבילי להכין ממתכוניה.
יהי זכרה ברוך.

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים