4 כפות ממרח תמרים
1 כפית קינמון
1 כף קקאו
1 כף סוכר חום
אופן ההכנה
מערבבים היטב את מצרכי הבלילה הבהירה עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
משמנים תבנית אפייה ויוצקים לתוכה 2/3 מהבלילה הבהירה.
מוסיפים ל 1/3 הבלילה הלבנה שנותרה בקערה את מצרכי הבלילה הכהה מערבבים היטב
ויוצקים על העוגה באופן שווה.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 30-35 דקות.
גודל תבנית מרובעת: 26 או 2 תבניות אינגליש קייק
גודל תבנית עגולה: 29
* אני אפיתי בתבנית 26 עגולה.