מחממים מעט 2-3 כפות נוטלה מכניסים לשקית קטנה חותכים מעט את
קצה השקית ומקשטים.
אופן ההכנה
1. מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף חזק. משטחים על נייר אפייה
כגודל תבנית העוגה (אני הכנתי בזילופים) ואופים בתנור שחומם מראש
ל- 120 מעלות טורבו שעה וחצי.
לאחר האפייה מצננים ומקלפים את נייר האפייה.
2. לשים את מצרכי הבצק (הכנתי במעבד מזון עד לקבלת כדור) ומשטחים בתבנית
אופים בחום של 200 מעלות כ- 10-15 דקות ומקררים.
3. מקציפים את השמנת מתוקה עם הסוכר ואבקת הנס קפה לקצפת יציבה
ומורחים על תחתית הבצק מעל מניחים את הקצף האפוי.
4. מקשטים עם הנוטלה / שחר / ציפוי שוקולד
ציפוי השוקולד המקורי
1 כף קקאו
½1 כפות סוכר
מעט חלב
מעט מרגרינה / חמאה
* יש להכין את העוגה 24 שעות לפני ההגשה. * גודל התבנית 24*34 (אפשר גם קצת יותר גדולה) * המקור שונה לפי איך שאני הכנתי.