מערבבים בקערה את כל המצרכים למרקם אחיד.
משמנים תבנית 30*24 / 2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות / תבנית עגולה 24-26
יוצקים את התערובת לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 40 דקות.
לבדוק באמצעות קיסם אם העוגה מוכנה (לא לפתוח את התנור לפני שעברו 30 דקות)
כמה דקות לפני שמוצאים את העוגה מהתנור מחממים על הגז/במיקרו שמנת מתוקה וממיסים
לתוכה את השוקולד ומערבבים עד להמסה מלאה.
מוצאים את העוגה מהתנור מחוררים בעזרת שיפוד/קיסם על מנת שקרם
השוקולד ייספג לתוכה ויוצקים את הקרם באופן אחיד על העוגה.
מצננים כחצי שעה ומפזרים פתיתי קוקוס לקישוט.