ממיסים את השוקולד והחמאה.
מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים.
מוסיפים את הביצים השלמות אחת אחת.
מוסיפים את החלמונים ומערבבים עד להבלעתם בתערובת והיווצרות תערובת חלקה.
מנפים קמח מעל התערובת ומערבבים רק עד שמתקבלת בלילה אחידה.
עד לשלב זה אפשר להכין מראש ולשמור עד שבוע במקרר או עד חודש במקפיא.
סמוך להגשה משמנים ומפזרים קקאו בתבניות ויוצקים את התערובת.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות 10-12 דקות עד ששולי העוגות יציבים.
מוציאים מהתנור מצננים דקה שתיים משחררים מהתבניות הופכים על צלחת הגשה ומגישים.