מקציפים את החלבונים עם 2 כפות סוכר לקצף יציב.
בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם כף סוכר עד לקבלת קציפה
סמיכה תוך כדי ההקצפה מוסיפים את הפודינג.
מקפלים את החלבונים לחלמונים ומעבירים לתבנית מלבנית 23*35 / תבנית עגולה מס' 26.
מיישרים את פני הבלילה ומכניסים לתנור קר מדליקים ל- 180 מעלות.
אופים 20 דקות בדיוק ומצננים לגמרי.
מקציפים את השמנת מתוקה וסוכר וניל לקצפת יציבה.
תוך כדי ההקצפה מוסיפים את השמנת חמוצה, הסוכר ולבסוף את הפודינג.
ממשיכים להקציף לתערובת חלקה ואחידה.
יוצקים על בסיס השוקולד המצונן.
לציפוי השוקולד
6 כפות סוכר
8 כפות מים
2 כפות אבקת קקאו
100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
50 גרם חמאה רכה
מערבבים בסיר קטן את הסוכר, המים והקקאו ומביאים לרתיחה.
מסירים מהאש, מוסיפים את השוקולד ובוחשים עד להמסה.
מוסיפים את החמאה ובוחשים לקרם חלק.
יוצקים את הציפוי החם על קרם הווניל.
מקררים את העוגה לפחות לילה עד שהקרם מתייצב והציפוי נקרש.
* אני הכנתי במקום ציפוי השוקולד גנאש
גנאש
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
מכניסים לסיר את השמנת מתוקה והשוקולד ומחממים תוך כדי ערבוב
רק עד המסת השוקולד ויוצקים על העוגה.