½ 1 כוסות סוכר
300 גרם מרגרינה/חמאה רכה
6 כפות קקאו
4 כפות קוניאק
3 כפות ריבה
רום
כף קינמון
לערבב הכל לתערובת אחידה
מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים, מרדדים כל חלק מורחים רבע מהמילוי ומגלגלים לרולדה
חוצים לאורך לשנים ומגלגלים אחד סביב השני מניחים להתפחה נוספת של כ- 30-40 דקות.
אופים ב- 180 מעלות כ- 40 דקות
מוצאים את הקראנצ'ים מהתנור ויוצקים עליהם את הסירופ.
סירופ
כוס מים
כוס סוכר
רום
מביאים לרתיחה ויוצקים על העוגה החמה.
או......
סירופ חלב
¾ כוס חלב
¾ כוס סוכר
להרתיח ולשפוך על העוגה אחרי 30 דקות אפיה +-
ולהחזיר לעוד 10 דקות אפיה.