| דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> עוגת תמרים ואגוזים |
|
עוגת תמרים ואגוזים / חני שוקרון
|
|
|
המצרכים
400 גרם ממרח תמרים
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
1 כוס סוכר חום
100 גרם חמאה מומסת
3 ביצים
1 כפית קינמון
¼ כפית ציפורן טחון
1 כף קליפת תפוזים מגוררת
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
¼ כפית סודה לשתיה (ויתרתי)
150 גרם אגוזים קצוצים גס
אופן ההכנה
מערבבים את כל המצרכים ויוצקים ל- 2 תבניות אינגליש קייק משומנות
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 40 דקות.
* עוגת קפה טעימה מאד.
* אחרי יום יומיים טעימה אף יותר.
|
|
|
|
|
|
| | | |
|
|
|