3 ביצים
1 כוס סוכר
½ 1 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
½ כוס שמן
½ כוס מיץ תפוזים
1 כף גרידת תפוז
1 כף גרידת לימון
1 כפית ברנדי
½ כפית תמצית רום
½ כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
מקציפים את הביצים השלמות במהירות גבוהה. מוסיפים את הסוכר וממשיכים
בהקצפה עוד 6-7 דקות עד שהקצף נוקשה ובהיר.
מוסיפים תוך כדי הקצפה את הקמח בפעמיים-שלוש מוסיפים את שאר המצרכים מלבד
גרד הקליפות שמוסיפים ידנית בסוף.
משמנים ומקמחים את התבנית יוצקים לתוכה את העיסה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 35 דקות.
סירופ
¾ כוס מיץ תפוזים מסונן
3 כפות סוכר
מחממים עד המסת הסוכר.
כשהעוגה מתקררת מעט יוצקים עליה את הסירופ.
* העוגה מתאימה לתבנית מספר 26 או תבנית מרובעת בגודל חד פעמית בינונית.