| דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> עוגת גבינה קרה |
|
עוגת גבינה קרה
|
|
|
כ- 350 גרם ביסקוויטים פתי בר
המצרכים לקרם
2 שמנת מתוקה
2 קופסאות אינסטנט פודינג וניל
2כוסות חלב
½ כוס סוכר
2 גבינה לבנה 9% (500 גרם)
אופן הכנת הקרם
מקציפים את כל המצרכים מלבד הגבינה לקרם יציב.
כשהקרם יציב מוסיפים את הגבינה וממשיכים לערבל במהירות נמוכה לקרם אחיד.
לטעם מוקה ניתן להוסיף כף נס קפה.
לטעם ריבת חלב במקום הסוכר להוסיף 4 כפות ריבת חלב
לטעם פירות יער להחליף את הפודינג וניל בפודינג בטעם פרות יער
הרכבת העוגה
מסדרים בתבנית שכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב עם מעט תמצית רום
מורחים מעל חצי מכמות הקרם שוב מסדרים שכבה של ביסקוויטים ומעל את
החצי הנותר של הקרם.
מצפים בגנאש שוקולד
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
מחממים את השוקולד עם השמנת מתוקה רק עד המסה
מצננים ושופכים על העוגה.
מכניסים את העוגה למקרר לפחות לשעתיים להתייצבות.
|
|
|
|
|
|
| | | |
|
|
|