חלקי עוף שאוהבים
כ- 6 תפו"א גדולים פרוסים לעיגולים בעובי של כ- 2 ס"מ
מכינים בקערית תערובת תבלינים
1 כף שטוחה פפריקה מתוקה
1 כף שטוחה פפריקה חריפה (אפשר עוד כף פפריקה
מתוקה במקום אם לא רוצים קצת חריפות)
1 כף שטוחה תבלין גריל עוף
½ כפית מלח
1 כף או יותר שום כתוש (אני אוהבת הרבה)
מוסיפים שמן קנולה/סויה/זית עד שהתערובת הופכת למשחה.
אופן ההכנה
בתבנית גדולה מסדרים את פרוסות תפו"א
את חלקי העוף מורחים בנדיבות מכל הצדדים בתערובת התבלינים ומניחים על התפו"א.
מכסים את התבנית בניר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180
מעלות לשעה וחצי.
מורידים את הכיסוי וממשיכים עוד 20-30 דקות להשחמה.