3-4 כרעיים מופרדות לשוק וירך
4-5 בצלים בינוניים מחולקים לרבעים
ראש שום מקולף
אופן ההכנה
מסדרים את כל המצרכים בתבנית יוצקים מעל את המרנידה ומערבבים.
מכסים את התבנית בניר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לשעה וחצי.
מורידים את ניר הכסף ובעזרת כף לוקחים מהנוזלים שהצטברו בתחתית התבנית
יוצקים מעל וממשיכים לאפות עוד 20-30 דקות להשחמה.
מרינדה
½ כוס דבש
½ כוס סויה (אני אוהבת את של אוסם סויה בסגנון סיני)
כף גדושה שום כתוש
כפית צ'לי גרוס