דף הבית >> בשר ועוף >> עוף ממולא בסגנון דרוזי
 
עוף ממולא בסגנון דרוזי
 

המצרכים

1 עוף גדול
¼ ק"ג בשר בקר טחון
1 בצל גדול קצוץ
בהרט
קורט קינמון
מלח
פלפל שחור טחון
1 כוס אורז מבושל
25 גרם צנוברים קלויים על מחבת יבשה

אופן ההכנה


מטגנים את הבצל הקצוץ להזהבה קלה מוסיפים את הבשר הטחון מפוררים ומערבבים
תוך כדי טיגון עד שמוכן.
מתבלים בבהרט, קורט קינמון, מלח ופלפל שחור.
מורידים מהאש מוסיפים את כוס האורז והצנוברים ומערבבים לתערובת אחידה.
ממלאים את העוף אפשר לדחוס האורז כבר מוכן וכלום לא ייצא החוצה.
מברישים את העוף עם שמן מפזרים מעל תבלין גריל עוף ומעסים מעט שכל העוף יתובל.
מנחים את העוף בתבנית מכסים בניר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש
ל- 180 מעלות לשעה וחצי.
מורידים את ניר הכסף וממשיכים לעוד כחצי שעה להשחמה.
מידי פעם מברישים את העוף עם הנוזלים שבתבנית.

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים