דף הבית >> בשר ועוף >> עוף וכבדים עם דלעת וצימוקים
 
עוף וכבדים עם דלעת וצימוקים / פיקנטי מתקתק
 

המצרכים

חלקי עוף - כרעים, שוקיים
כק"ג דלעת חתוכה לקוביות (3*3 ס"מ +-)
150 גרם צימוקים

למרינדה מערבבים

1/4 כוס דבש/סילאן
1/4 כוס שמן (השתמשתי בזיתולה)
1/4 כוס רוטב סויה בסגנון סיני
כפית גדושה צ'ילי גרוס
כף גדושה פפריקה מתוקה
6 שיני שום כתושות

אופן ההכנה


מסדרים בתבנית את קוביות הדלעת
מפזרים מעל את הצימוקים
מסדרים מעל את חלקי העוף
מורחים את חלקי העוף מכל הצדדים במרינדה
מה שנשאר מהמרינדה יוצקים על קוביות הדלעת
מכסים בניר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לשעה וחצי.
מוציאים את התבנית מהתנור מוסיפים בין חלקי העוף כ- 700 גרם כבדי עוף
בעזרת מברשת מורחים מהרוטב שהצטבר בתחתית התבנית את העוף והכבדים
וממשיכים לאפות ללא כיסוי כ- 20 דקות להשחמה.
תוך כדי פותחים את התנור פעמיים ומורחים שוב מהרוטב שהצטבר בתבנית.

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים