260 גרם קמח
¾ כפית מלח
3/8 כוס מים קרים
150 גרם חמאה
אופן ההכנה
מכניסים את כל המצרכים למעבד מזון ומעבדים עד שנוצר כדור בצק.
מסדרים את הבצק בתבנית פאי מספר 26 ומכניסים למקפיא ל- 15-20 דקות.
אופים ישר מהמקפיא בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות
כ- 20 דקות עד השחמה.
מילוי שוקולד
1 מיכל שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד מריר
מחממים רק עד המסה
מוסיפים מעט תמצית שקדים (אפשר תמציות אחרות שאוהבים)
מצננים מעט, ממלאים את הפאי ומקשטים בשערות חלבה.
מכניסים לקירור לכמה שעות להתייצבות.
* אפשר להוסיף למילוי אגוזים מלך קצוצים / פקאן סיני / פיסטוקים ...