דף הבית >> תוספות מתאבנים ושונות >> פוטטוס
 
פוטטוס
 

המצרכים - כמות כל המרבה הרי זה משובח (:

תפו"א חתוכים לרבעים לאורך (אני אוהבת את הזן הצהוב)
שמן
פפריקה חריפה
פפריקה מתוקה
תבלין גריל עוף
תבלין שום גבישי
מלח

אופן ההכנה

שמים את תפו"א החתוכים בקערה עמוקה
יוצקים מעל שמן לא הרבה אבל כך שיצפה יפה את כל תפו"א
מתבלים בנדיבות בתבלינים ומערבבים שכל תפו"א יצופו בתבלינים.
מפזרים את תפו"א בתבנית גדולה בשכבה אחת ואופים בתנור שחומם
מראש ל-220 מעלות טורבו כ- 40-50 דקות עד שתפו"א רכים ומושחמים יפה.


* הפוטטוס יוצאים קריספיים מבחוץ נימוחים מבפנים.

---

קישור למתכון עם ערכים תזונתיים : כאן
 


 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים