דף הבית >> בשר ועוף >> פטה כבד
 
פטה כבד / קופיפי
 

המצרכים

750 גרם כבד עוף נקי ויבש חתוך לחצאים מטוגן קלות ב 50 גרם חמאה/מחמאה/מרגרינה
4 בצלים גדולים קצוצים ומאודים ב- 50 גרם מחמאה/מרגרינה ( כ- 20 דקות)
100 גרם חמאה/מחמאה/מרגרינה מומסת
כף דבש
3 כפות ברנדי
מלח
פלפל לבן
כפית סוכר

אופן ההכנה

במעבד מזון טוחנים חצי מתערובת הכבד, הבצל, חמאה/מחמאה/מרגרינה והתבלינים
עד לקבלת מחית וממשיכים עם החצי הנותר, מערבבים את כל התערובת
ומתבלים לפי הטעם.

יוצקים לכלי מתאים אפשר לתבנית אינגליש קייק מצופה בניילון נצמד ומצננים לילה במקרר.

* אני הזלפתי בצלחות ההגשה.

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים