25 גרם חמאה
1 בצל בינוני קצוץ
רגלי הפטריות קצוצות
2 שיני שום כתושות
חופן אגוזי מלך קצוצים (50 גרם +-)
150 גרם תערובת גבינות (עמק, פרמז'ן, בולגרית, צפתית...)
פלפל שחור גרוס
מלח במידת הצורך
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל הקצוץ בחמאה עד לשקיפות מוסיפים את רגלי הפטריות
הקצוצות וממשיכים לטגן כ- 3 דקות תוך ערבוב.
לקראת סוף הטיגון מוסיפים את השום הכתוש.
מורידים מהאש לקירור מוסיפים את שאר מצרכי המילוי ומערבבים.
ממלאים כל פטרייה במלית ומניחים בתבנית מצופה בניר אפייה
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20 דקות עד הזהבה.