מקמחים את הפילטים בקמח+מלח
מחממים במחבת שמן (קנולה/סויה)
לתוך השמן מוסיפים 1/2 כפית כורכום (לצבע יפה)
וכפית מלאה זרעי כוסברה (לחגיגה בפה)
ומטגנים את הפלטים
* אפשר פילטים של דג אחר כמו אמנון/סול ...
---
מטבל ירוק (ל-4 פילטים)
חצי צרור כוסברה (אפשר פטרוזיליה) קצוצה דק
פלפל ירוק חריף קצוץ דק (כמות לפי כוח סיבולת)
2 שיני שום כתושות
2 כפות שמן זית
3 כפות חומץ
מלח
לערבב ולהגיש על הדג
* אני שמתי ¼ פלפל ירוק חריף
דלעת ערמונים
לפרוס כל דלעת ל- 4
מתקבלות 2 קעריות חמודות ו-2 פרוסות פרחוניות (:
מורחים כל פרוסה בשמן זית שתובל בפלפל שחור גרוס מלח ושום כתוש
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 40 דקות עד שהמזלג ננעץ בקלות.