דף הבית >> דגים >> פילה ורדון מטבל ירוק ודלעת ערמונים
 
פילה ורדון מטבל ירוק ודלעת ערמונים
 

הכנת הפילטים

מקמחים את הפילטים בקמח+מלח
מחממים במחבת שמן (קנולה/סויה)
לתוך השמן מוסיפים 1/2 כפית כורכום (לצבע יפה)
וכפית מלאה זרעי כוסברה (לחגיגה בפה)
ומטגנים את הפלטים

*
אפשר פילטים של דג אחר כמו אמנון/סול ...

---

מטבל ירוק (ל-4 פילטים)

חצי צרור כוסברה (אפשר פטרוזיליה) קצוצה דק
פלפל ירוק חריף קצוץ דק (כמות לפי כוח סיבולת)
2 שיני שום כתושות
2 כפות שמן זית
3 כפות חומץ
מלח

לערבב ולהגיש על הדג

* אני שמתי ¼ פלפל ירוק חריף

דלעת ערמונים

לפרוס כל דלעת ל- 4
מתקבלות 2 קעריות חמודות ו-2 פרוסות פרחוניות (:
מורחים כל פרוסה בשמן זית שתובל בפלפל שחור גרוס מלח ושום כתוש
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 40 דקות עד שהמזלג ננעץ בקלות.

* ליציבות הקעריות לחתוך קצת מהבסיס
* בהגשת המנה יצקתי טחינה לקעריות הדלעת

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים