| דף הבית >> מאפים מתוקים וקינוחים >> פינוקי שוקולד |
|
פינוקי שוקולד
|
|
|
המצרכים
200 גרם חמאה
1 כוס סוכר
2 כפות תמצית רום
מעט קוניאק
5 כפות קקאו
½ 1 כפות אבקת נס קפה
¼ 1 כוסות חלב
½ ק"ג פרורי ביסקוויטים
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה ומערבבים עם שאר החומרים
משטחים את התערובת בתבנית (21*29) ומהדקים עם הידיים.
מעל שופכים את הגנאש.
גנאש
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
מכניסים לסיר את השמנת מתוקה והשוקולד ומחממים רק עד המסה
יוצקים את הגנאש על העוגה ומכניסים לקירור לפחות לשעתיים.
חותכים לקוביות ומגישים.
|
|
|
|
|
|
| | | |
|
|
|