חצי ק"ג חומוס מושרה
½ צרור פטרוזיליה
½ צרור כוסברה
בצל גדול
5 שיני שום
פלפל ירוק חריף
לאחר הטחינה מוסיפים
1 כף גרגירי כוסברה (חובה)
1 כף כמון
1 כפית בהרט (או קורט קינמון וקורט ציפורן טחונה)
מלח
פלפל שחור
1 שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה
טוחנים את מצרכי הטחינה במטחנת בשר או מעבד מזון (עדיפות למטחנת בשר)
מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים לעיסה אחידה. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
אם העיסה יבשה מידי להוסיף מעט מים.
מכדררים כדורים במכשיר המיועד לכך או בידיים ומטגנים בשמן עמוק חם.