750 גרם בשר טחון
½ 1 כוסות אורז בסמטי
¼ כוס שמן
2 בצלים בינוניים קצוצים דק
½ צרור פטרוזיליה (של סופר) קצוצה
½ צרור כוסברה (של סופר) קצוצה
100 גרם רסק עגבניות
2 כפיות שטוחות פלפל שחור (אפשר לפי הטעם)
2 כפיות שטוחות מלח
2 כפות שטוחות בהרט (אני אוהבת את הבהרט של פרג)
מערבבים לעיסה אחידה
הרוטב
4 כוסות מי ברז
1 רסק עגבניות קטן (100 גרם)
1 כף פפריקה מתוקה
½ כפית פלפל שחור טחון
1 כף גדושה אבקת מרק עוף
1 כפית שטוחה סוכר
אופן ההכנה
לערבב את כל המצרכים בסיר גדול רחב.
להניח את הפלפלים הממולאים בתוך הסיר ולהביא לרתיחה.
לבשל שעה וחצי - שעתיים על להבה בינונית נמוכה.
מידי פעם לקחת בעזרת כף מהרוטב ולצקת לתוך הפלפלים.
במידה וחסרים נוזלים להוסיף מים רותחים.
בסה"כ הוספתי כוס אחת מים רותחים.