7 פלפלים חצויים
כוס אורז
½ ק"ג בשר בקר טחון
½ כוס שמן
3 בצלים בינוניים קלופים וקצוצים דק
7-6 גבעולי פטרוזיליה או כרפס שטופים וקצוצים
100 גרם רסק עגבניות
פלפל שחור
מלח
ליטר מים
אופן ההכנה
להכנת המלית מערבבים היטב את האורז עם הבשר, שני שליש מהבצל הקצוץ
פטרוזיליה, רבע כוס שמן, 50 גרם רסק עגבניות, פלפל שחור ומלח.
ממלאים את חצאי הפלפלים (אפשר כמובן להכין אותם גם שלמים)
מטגנים בסיר את הבצל שנותר בשמן עד שיזהיב.
מוסיפים את רסק העגבניות שנותר ומסדרים בצפיפות את הפלפלים הממולאים.
מוסיפים את המים הרותחים ומבשלים כ- כשעה וחצי מכוסה
בזמן הבישול אני לוקחת מהרוטב בסיר ויוצקת על הפלפלים
* המתכון מבוסס על מתכון של יפנית * אפשר לגוון את הממולאים עם ירקות נוספים