דף הבית >> בשר ועוף >> פסטרמה
 
פסטרמה / בוטנסקי
 

מתבסס בחלקו על מתכון של sjarjar

המצרכים

פרפר חזה הודו נקבה מחולק לשניים

כל חצי פרפר משרים לפחות לילה במקרר ב:

2 ליטר מים
2 כפיות מלח
2 כפיות סוכר
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

לאחר ההשריה מנגבים היטב את נתחי החזה.

מורחים את הנתחים בתערובת של דבש, פפריקה אדומה, פלפל שחור גרוס גס,
מעט סויה, שום כתוש.

מניחים את הנתחים על מצע של מלח גס וצולים בתנור שחומם מראש
ל- 160 מעלות 50 דקות. מידי פעם להבריש בתערובת הדבש והתבלינים.


* רצוי להניח על מצע המלח כמה ענפי רוזמרין ועליהם את החזה.
* אני מכינה גם עם חזה עוף שלם (לא שניצל) יוצא מעולה זמן הצלייה כ- 40 דקות.

 

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים