| דף הבית >> בשר ועוף >> פסטרמה |
|
פסטרמה / בוטנסקי
|
|
|
מתבסס בחלקו על מתכון של sjarjar
המצרכים
פרפר חזה הודו נקבה מחולק לשניים
כל חצי פרפר משרים לפחות לילה במקרר ב:
2 ליטר מים
2 כפיות מלח
2 כפיות סוכר
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
לאחר ההשריה מנגבים היטב את נתחי החזה.
מורחים את הנתחים בתערובת של דבש, פפריקה אדומה, פלפל שחור גרוס גס,
מעט סויה, שום כתוש.
מניחים את הנתחים על מצע של מלח גס וצולים בתנור שחומם מראש
ל- 160 מעלות 50 דקות. מידי פעם להבריש בתערובת הדבש והתבלינים.
* רצוי להניח על מצע המלח כמה ענפי רוזמרין ועליהם את החזה.
* אני מכינה גם עם חזה עוף שלם (לא שניצל) יוצא מעולה זמן הצלייה כ- 40 דקות.
|
|
|
|
|
|
| | | |
|
|
|