המצרכים 1 חבילת פפרדלה (250 גרם) 1 בצל בינוני קצוץ 1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות פרוסות 1 מיכל שמנת מתוקה מלח פלפל שחור גרוס כ- 50 גבינת פרמז'ן מגוררת אופן ההכנה מטגנים את הבצל במעט שמן להזהבה מוסיפים את הפטריות מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומטגנים תוך כדי ערבוב כמה דקות. מוסיפים את השמנת מתוקה ומבשלים כמה דקות להסמכה. מבשלים את הפפרדלה לפי הוראות הבישול על האריזה מסננים ומערבבים עם רוטב השמנת והפטריות. בהגשה מפזרים מעל גבינת פרמז'ן מגוררת. * ניתן להחליף את הפפרדלה בכל פסטה אחרת.