100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
½ כוס סוכר
¾ כוס טחינה גולמית
1 כוס קמח
אבקת סוכר
אופן ההכנה
מקרימים במיקסר חמאה וסוכר ומוסיפים את הטחינה.
מפסיקים את פעולת המיקסר ומוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב ידני
עד להטמעות הקמח בתערובת.
מגלגלים כדורונים מניחים על מגש/תבנית ומכניסים למקרר לשעה-שעתיים להתייצבות.
מגלגלים את הכדורונים באבקת סוכר פעמיים ואופים בתנור שחומם
מראש ל- 170 מעלות עד שהכדורונים נפתחים לפקעות.
יוצאות פקעות לבנבנות בעלות מעטה סוכר שקוף, ריחניות וטעימות להפליא.