מערבבים ומביאים לרתיחה. ---
½ כוס חלב קר עם
2 כפות גדושות קורנפלור
מערבבים בכוס ויוצקים לסיר לאחר הרתיחה
בזרם דק תוך כדי ערבוב (רצוי במטרפה ידנית)
עד להסמכה, זה קורה מהר. ---
מורידים מהאש ומוסיפים לסיר
200 גרם שוקולד חלב
50 מ"ל משקה אייריש קרים
מערבבים לתערובת אחידה וחלקה
יוצקים לכוסיות קטנות עד ל- 2/3 מגובה הכוסית
מצננים מעט ומכניסים למקרר לצינון
בזמן ההגשה מקשטים בנדיבות בקצפת.
* יצאו לי 9 כוסיות של 125 מ"ל * אפשר להחליף את השוקולד חלב במריר * אפשר במקום אייריש קרים משקה אלכוהולי אחר
כמו פינה קולדה, ליקר תפוזים ... * אפשר להוסיף מעט קינמון * אפשר להוסיף גודיס כמו פקאנים מסוכרים גרוסים * בקיצור אפשר להשתולל עם המתכון איך שבא לכם