המצרכים 2 כרוביות בינוניות 3 בצלים בינוניים קצוצים 100 גרם פרורי לחם 4 ביצים מלח פלפל שחור אופן ההכנה מבשלים את הכרוביות מסננים ומועכים עם מזלג (לא פירה) מטגנים את הבצלים להזהבה מערבבים עם שאר המצרכים ויוצקים לתבנית משומנת מעל יוצקים רוטב בשמל. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כשעה. רוטב בשמל 2 כפות חמאה 2 כפות קמח כוס חלב ביצה כפית אבקת מרק כורכום אופן ההכנה ממסים את החמאה בסיר מערבבים עם הקמח על להבה נמוכה תוך כדי בחישה עד שהתערובת מתחילה לבעבע. מסירים מהאש ומוסיפים כוס חלב, בוחשים היטב ומחזירים לאש ל- 3 דקות מורידים מהאש ומוסיפים ביצה טרופה כפית אבקת מרק עוף ומעט כורכום.