דף הבית >> בשר ועוף >> פתאי מוקפצים
 
פתאי / מוקפצים
 

המצרכים ואופן ההכנה

מכינים חביתה חותכים לרצועות ומצרפים לפתאי כשמוכן (לא חובה)
מקפיצים קוביות של חזה / פילה או פרגיות במעט שמן ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
מבשלים את הנודלס לפי הוראות הבישול שעל האריזה.

מקפיצים ירקות (כמות כמה שרוצים)

בצלים פרוסים דק לחצאי טבעות
גזרים פרוסים דק עם קולפן או חתוכים לגפרורים
כרוב פרוס דק
פלפלים אדומים/ירוקים חתוכים לחצי ופרוסים דק
נבטים
בצל ירוק

מקפיצים את הירקות במחבת או ווק עם מעט שמן

ומתבלים ב:

רוטב סויה, רוטב צ'לי מתוק חריף, שמן שומשום, 2 כפיות סוכר,
כפית גדושה של שום כתוש, כף חמאת בוטנים, פלפל שחור גרוס.

* אני מקפיצה את כל הירקות יחד כי אני אוהבת את הירקות רכים ולא פריכים
  מי שאוהב את הירקות פריכים להתחיל בהקפצה עם הירקות הקשים ואחר כך
  להוסיף את הרכים.

מוסיפים לירקות המוכנים את החזה / פילה עוף, הנדולס והחביתה מערבבים
טועמים ומתקנים תיבול במידה וצריך.

בהגשה מפזרים על המנה בוטנים גרוסים ובצל ירוק קצוץ/עירית.

* למנה צמחונית ניתן להכין בלי העוף.
 

 
הורדת קובץ להדפסה
             
              

              
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים