דף הבית >> בשר ועוף >> צ'יקן מסאלה
 
צ'יקן מסאלה / שמרית (אחיינית שלי)
 

המצרכים

2 בצלים גדולים מגורדים
4 כפות שמן
2 עגבניות גדולות מגורדות
2 כפות מסאלה *
1 כפית גארם מסאלה
½ כפית כורכום
1 כפית פפריקה חריפה
½1 כפות אבקת מרק עוף
4 כרעי עוף (אפשר שוקיים או כל חלקי עוף שאוהבים)
3-4 תפוחי אדמה בינוניים חצויים

אופן ההכנה

בסיר רחב נמוך/סוטז' מטגנים את הבצל המגורד ב- 4 כפות שמן עד להזהבה
מוסיפים לסיר את העגבניות המגורדות המסאלה והתבלינים ומערבבים.
מוסיפים כוס וחצי מים ומביאים לרתיחה.
לאחר הרתיחה מוסיפים את חלקי העוף ותפו"א.
מבשלים בסיר מכוסה (משאירים פתח קטן) על להבה בינונית נמוכה כשעתיים.

מגישים עם אורז לבן או לחם טרי לטבילה.

מסאלה*

צרור כוסברה
4 פלפלים ירוקים חריפים
ראש שום מקולף

טוחנים הכל יחד ושומרים בצנצנת.

את המסאלה אפשר להוסיף גם לפשטידות, חביתות, מרקים, דגים קציצות וכד'
אפשר להוסיף למסאלה שמן זית מלח אגוזים/פיסטוקים/צנוברים וקיבלנו פסטו
ואפשר להקפיא לפעמים הבאות.

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים