דף הבית >> תוספות מתאבנים ושונות >> ציזיקי
 
ציזיקי
 

המצרכים

400 מ"ל יוגורט / ריוויון
2-3 שיני שום כתושות
2 מלפפונים קטנים (או אחד כבוש ואחד טרי)
5 גבעולי שמיר קצוץ
מלח
פלפל שחור גרוס (לא חובה)
2-3 כפות שמן זית (להזלפה מעל)

אופן ההכנה

מגררים את המלפפונים על מגרדת גסה ומסננים מנוזלים
מערבבים עם שאר המרכיבים מזליפים שמן זית מעל.

* למה ריוויון? כי לפעמים בא לי מרקם נוזלי יותר (:
* אפשר להוסיף מספר עלי נענע קצוצים.
* טעים לאכול כמרק קר ישר מהקערית או כמטבל מעל לביבות
* מגישים קר קר
 

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים