דף הבית >> בשר ועוף >> צלי בשר
 
צלי בשר
 

המצרכים

כק"ג וחצי בשר חתוך לקוביות גדולות (ראש, שפנדרה, שריר, אסדו, ריאות)
2 בצלים גדוליים קצוצים
1 כפית פפריקה חריפה
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף שום כתוש
פלפל שחור
מלח

אופן ההכנה

בסיר לחץ מטגנים את הבצל לשקיפות מוסיפים את הבשר והתבלינים
מערבבים כמה דקות לסגירת הבשר.
מוסיפים מים כ- 2 ס"מ מעל הבשר ניתן להוסיף תפו"א שלמים או חתוכים לחצי.
סוגרים את הסיר ומבשלים כשעה ורבע אחרי הרתיחה במידה ונשארו הרבה
נוזלים כדאי לצמצם קצת ע"י בישול בסיר פתוח.

קוביות סולת כתוספת לצלי / מרק עוף

שמים בסיר כוס סולת ומשחימים מעט עד שהסולת חמה ומתחילים להריח
מוסיפים ½ 2 כוסות מים רותחים, כף שמן ומלח לפי הטעם
מערבבים כל הזמן עד שמקבלים דייסה סמיכה.
מעבירים לתבנית קטנה משטחים מקררים וחותכים לקוביות.

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים