דף הבית >> בשר ועוף >> צלי בשר עם פטריות
 
צלי בשר עם פטריות 
 

המצרכים


1 בצל גדול קצוץ
כ- ½ 1 ק"ג בשר חתוך לקוביות (שפונדרה, שריר, ראש ...)
קופסה גדולה של פטריות שלמות (לסנן ולשטוף)
8-10 שיני שום קצוצות/כתושות
כף פפריקה מתוקה
כף אבקת מרק עוף
פלפל שחור
פפריקה חריפה
מלח

אופן ההכנה

(אני מכינה הכל בסיר לחץ)

מטגנים את הבצל לשקיפות מוסיפים את הבשר ומטגנים
יחד כמה דקות עד שהבשר משנה את צבעו.
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן כ- 3 דקות
מוסיפים את כל שאר המצרכים ומים עד כיסוי
סוגרים את הסיר ומבשלים כ- שעה וחצי אחרי הרתיחה
פותחים טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
במידה וישנם הרבה נוזלים ממשיכים לבשל בסיר פתוח לצמצום
הנוזלים.

לטעם שומי יותר אני מוסיפה לאחר כיבוי האש 2 שיני שום כתושות.


* אפשר לבשל בסיר רגיל זמן ממושך יותר.
* מתאים להגשה עם פירה, קוסקוס, אטריות.
 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים