דף הבית >> בשר ועוף >> צלי בשר פרוס
 
צלי בשר פרוס
 

המצרכים

כק"ג וחצי נתח פילה מדומה
2 גדולים קצוצים
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
כף שום כתוש
פלפל שחור
מלח

אופן ההכנה

בסיר לחץ מטגנים את הבצלים לשקיפות מוסיפים את נתח
הבשר שלם ומשחימים קצת מכל הצדדים.
מתבלים וממלאים מים כ- 2 ס"מ מעל הבשר, סוגרים את הסיר ומבשלים כשעה ורבע
אחרי הרתיחה.
במידה ונשארו הרבה נוזלים כדאי לצמצם קצת ע"י בישול בסיר פתוח.

את הבשר חותכים לפרוסות רק אחרי שמתקרר לגמרי עדיף אפילו אחרי כמה שעות
של קירור במקרר.

* לטעם שומי מומלץ להוסיף כפית נוספת של שום כתוש בגמר הבישול.
* ניתן לבשל בסיר רגיל רק זמן הבישול התארך.
 

 
הורדת קובץ להדפסה
 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים