חלקי עוף - כרעיים שוקיים
2 בצלים גדולים קצוצים
1 כף אבקת מרף עוף
1 כפית פפריקה חריפה
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף שום כתוש
פלפל שחור
מלח
4 כוסות מים
אופן ההכנה
בסיר רחב מטגנים את הבצל עד שקיפות מוסיפים את העוף וממשיכים
לטגן 2-3 דקות מכל צד.
מוסיפים את התבלינים והמים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה, מכינים את הקיגלעך ומוסיפים לסיר מבשלים על להבה
בינונית-נמוכה כ- 2-3 שעות, לקראת סוף הבישול אני מוסיפה הרבה שום כתוש.
קיגלע מושלם - מבוסס על מתכון של זיו
2 בצלים גדולים קצוצים ומטוגנים
3 כוסות קמח
3 תפו"א בינוניים מגורדים גס
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
75 גרם מרגרינה חתוכה לקוביות
½2-1 כוסות מים
העיסה צריכה להיות לא דלילה ולא מוצקה באמצע.
* הכמות של הקיגלעך גדולה חצי כמות תספיק או בישול בסיר רחב. * אפשר כמובן ללא הקיגלעך ולהגיש עם פירה / אטריות או סתם עם הרבה
לחם לטבול ברוטב. * אפשר לבשל את הצלי עם תפו"א קטנים שלמים או תפו"א חצויים/פרוסים לפרוסות עבות.