דף הבית >> בשר ועוף >> קובה בסינייא
 
קובה בסינייא / אביגיל
 

המצרכים לעיסת הבורגול

½ ק"ג בורגול דק
3 כפות קמח
¼ כוס שמן
קורט מלח

המצרכים למילוי הבשר (תבילא)

3 בצלים בינוניים מגוררים גס
½ ק"ג בשר טחון
מלח
פלפל שחור
(אני הוספתי בהרט וקורט קינמון)
חופן צנוברים קלויים (לא חובה אבל מוסיף)

אופן הכנת עיסת הבצק

שוטפים את הבורגול במים מסננים מוסיפים ½ כוס מים ומניחים בצד לחצי שעה.
לשים את הבורגול עם שאר מצרכי העיסה ומשהים שוב כחצי שעה.

אופן הכנת מילוי הבשר

במחבת גדולה ושטוחה מטגנים את הבצלים המגוררים מוסיפים את הבשר
הטחון מתבלים ומטגנים היטב עד שהבשר מוכן. מורידים מהאש ומוסיפים
את הצנוברים.

הרכבת הקובה

משטחים בתבנית (22*30) משומנת מחצית מכמות עיסת הבורגול מעל מניחים את המילוי ומסיימים בשיטוח המחצית השנייה של עיסת הבורגול.
מברישים מעל במעט שמן ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כ- 50 דקות.


* אני אפיתי ב- 180 מעלות כשעה ורבע.
* אביגיל ממליצה לא להוסיף בהרט למילוי הבשר אבל אני אוהבת אז הוספתי (:

 
הורדת קובץ להדפסה

 
   
 


[Top]
לייבסיטי - בניית אתרים